Vinopedia - riznica znanja o lozi i vinu

kalcijev-amonijev-nitrat

Izvor: Vinopedia
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: orijentacija, traži
Redak 1: Redak 1:
je dušično mineralno gnojivo, koje uz dušik u obliku amonijskog nitrata sadrži i karbonate kalcija i magnezija (iz mljevene rudače dolomita). Jednako kao i ostala dušična mineralna gnojiva rjeđe se koristi u vinogradarstvu i to samo na alkalnim ili neutralnim tlima.<br> Vidi: [[gnojidba vinove loze|gnojidba vinove loze]], [[[[kalcijev-amonijev-nitrat]]kalcijev-amonijev-nitrat]].
+
je dušično mineralno gnojivo, koje uz dušik u obliku amonijskog nitrata sadrži i karbonate kalcija i magnezija (iz mljevene rudače dolomita). Jednako kao i ostala dušična mineralna gnojiva rjeđe se koristi u vinogradarstvu i to samo na alkalnim ili neutralnim tlima.<br> Vidi: [[gnojidba vinove loze|gnojidba vinove loze]], [[kalcijev-amonijev-nitrat]].

Inačica od 15:24, 27. ožujka 2012.

je dušično mineralno gnojivo, koje uz dušik u obliku amonijskog nitrata sadrži i karbonate kalcija i magnezija (iz mljevene rudače dolomita). Jednako kao i ostala dušična mineralna gnojiva rjeđe se koristi u vinogradarstvu i to samo na alkalnim ili neutralnim tlima.
Vidi: gnojidba vinove loze, kalcijev-amonijev-nitrat.

Osobni alati